“En gave er akkurat så mye verdt som den kjærlighet den er valgt ut med.”

I mellom alle today´s-to-do-list-punkter som skulle krysses ut i det siste, har jeg fortsatt hatt tid til å skvise inn litt julegavepakking. Greit å få litt og litt unnagjort når vi først er kommet godt i gang med julegavehandelen. Jeg hadde jo glemt helt av å kjøpe julegavepapir, til-og-fra-kort og bånd, så da måtte jeg bare ta det jeg hadde. Er jo så fornøyd med det jeg har tilgjengelig uansett så hvorfor ikke gjøre julegavene fra oss litt utradisjonelle? Så vil de på den måten bli litt ekstra personlige?:) Selv om det klart er ekstra stas med julegavepapir utpå gaven, teller det jo ikke like mye som tanken bak selve gaven?:) Så da tenkte jeg “pytt pytt”,  jeg kjører på. Med god hjelp fra Ikea gavepapir og bånd i tillegg til Søstrene Grene kort, ble resultatet ikke bare juleglitrende rød/sølv-bra, men strålende pastellfargerbra!;D

Jeg har endelig lært etter 24 år at det KAN være lurt å begynne tidlig med julegavehandelen for å ikke gå helt konk i desember.
…Sies det ikke at en blir visere med årene;) Mon tro hvor lang tid det tar for meg å lære at shoppingpengene egentlig ikke går rett inn i sparekontoen min…

Be first to comment