Onsdag i bilder

Wow, dagen i dag har gått i ett. Jeg er helt s-l-i-t-e-n, og det eneste positive med å starte dagen så tidlig i dag, er at det vil forhåpentligvis bli lettere å stå opp så tidlig de neste kommende dagene pga semesterets to siste skoledager + eksamenslesingx1000. Vi var ikke hjemme før rundt halv ni (ettersom vi enda har vært på valpekurs + handlet + fylt på bensin og vasket bilen), og da var det bare å sette i gang med pliktene hjemme; etter å ha vasket kjøkkenet rent, laget og spist kvelds, brettet klær og satt i ny klesvask i maskinen sitter jeg omsider og koser med bloggen min. Tja, sier de ikke at et bilde kan si mer enn tusen ord? Da tenker jeg at jeg slenger med noen få bilder fra dagen min, så får bildene tale for seg selv. :) (For de som ikke har fått med seg hva jeg har gjort i dag, har jeg blant annet vært på studieekskursjon til Oslo får å besøke synagog og moskè.)

Ha en fortsatt god kveld alle sammen:)!

Be first to comment