Fra Hillevåg til Hollywood

Jeg begynte å gjøre meg klar til Valenshow rundt klokka 19.30, håret og sminken var jeg ferdig med rundt 15.50, så skulle jeg ta noen “få” bilder av meg selv. Plutselig kommer Aksel inn på badet og lurer på hva det er som skjer, vi skal jo begynne å kjøre om senest 10 minutter ! Ja, da var klokka litt over halv ni alt (og showet skulle begynne ni). Selv om jeg hadde hatt nærmest hele dagen til å tenke ut hva jeg skulle ha på meg, hadde jeg enda ikke funnet dette ut, så dette var selvsagt krise. Men av en eller annen grunn, er det slik at når jeg har minst tid finner jeg ofte fort ut hva jeg vil ha, og går ut veldig fornøyd ut døra. Rart!?..

Jeg storkoste meg i hvert fall igår, så morsomt på 1 time og ca. 45 minutter har jeg ikke hatt på leenge! Hurra for Valen humor, og takk til svigermor for billettene!
Nå kommer i hvert fall bloggens hittil største egoinnlegg med maaasse masse bilder av meg selv.. *mihi*

Men nå er det helg! Det er veldig godt å ha lillebror hjemme, og utrolig morsomt å se på bildene hans fra Bali (spesielt siden jeg kan kjenne meg igjen i mange)!:D
Vi har i hvert fall handlet inn mye usunt (les: godt) og er klare til å kose oss, s nåå skal jeg ta ordentlig helg som om eksamensdatoen 12.desember ikke eksisterer!
Vi snakkes og kos dere alle!
:)

dw12dt

Be first to comment