YOLO

Jeg både ser og hører YOLO overalt, og har egentlig ikke tenkt så veldig mye over dette. Er det bare jeg som er så “gammel” at jeg ikke lenger følger med:p? Elmoon har to ganger tidligere forklart hva dette betyr som er: “you only live once” (ikke young only live som jeg har tenkt det ut tidligere), men det har jo tydligvis gått inn det ene øret og sneket seg ut den andre. Hm. Hva kan grunnen være til dette? Begynner jeg å bli litt utdatert, har spenningskurven i livet mitt begynt å dale nedover eller svømme rett fram bare? Hvor ble det av det unge livet mitt (les: reiselivet)!?

Nå har lillebror vist masse bilder fra Bali og jeg har hørt så altfor mye av det han har opplevd, og ja klart jeg er glad for han, men jeg er dødsmisunnelig også :o)! Hva har da jeg å bidra med i samtalen som er på likt nivå? Feilbestilling på MacDonalds? Tryna på isen? Ble ikke forstått på norsk med dialekta mi fra Nord-Norge? Nei, tror ikke det du…

Tja, nå har jo jeg lagt opp til det etablerte livet selv da, flyttet fra storbyen, kjøpt leilighet, har bil, kjøpt hund, og ja gift er jeg jo også, så da blir det jo ikke såå mye reising? Etter hvert blir det vel mini-Elle´r tenker vi, men hva skal da skje før den tid? Vi har funnet ut at barn skal det bli, og da blir de såklart selve LIVET i flere tiår senere, men før den tid, skal vi ta oss en ordentlig rundtur i verden som blir vår “siste” bare Aksel-Elle tur hvor fokuset er bare oss to og det å oppleve nye kriker og kroker i verden SAMMEN.

Jeg har jo egentlig sagt at jeg ikke gidder å planlegge så mye mer, for det ender uansett opp i at ingenting av det planlagte går som jeg vil det skal, men akkurat dette, det må planlegges og skal fullføres som tenkt ut. Men først så var det jo de pengene som måtte spares ja…


Fra da jeg og Aksel var der.

Fra da lillebror var der.

Gateway College er definitivt det beste jeg har gjort under studentlivet mitt, og som lillebror sa til meg: “Jeg vet du sa at Bali skulle være j***** bra, men SÅÅ bra som det var, hadde jeg aaldri i livet trodd!!!!”
Om du vurderer å ta deg en tur til utlandet, så er det eneste jeg kan si til deg: Go for it! Flere venner som har studert i utlandet forteller meg alle sammen i ettertid: “At jeg ikke dro ut tidligere?! Kan ikke skjønne hva jeg var redd for.”

Be first to comment