.Gif love

God morgen alle sammen!
Både jeg og Aksel sov kjeempelenge!
Etter å ha ryddet og vasket litt dro vi ned til boden for å hente julepynt,
og rundt midnatt bestemte vi oss for å lage litt midnattsnacks og se på film sammen. Med tanke på lite søvn kvelden før pga. eksamenslesing, tok det ikke lange stunden før vi begge slukna i armene på hverandre på sofaen. Halv to voknet vi igjen og tuslet sammen til senga, og der lå vi til rundt halv ti (ja, til og med Aksel som er DET a-mennesket).
Det er en deilig morgen det! :-)

Nå som kameraet er tilbake må jeg jo bare knipse knipse av alt mulig rart, og ettersom jeg har oppdaget gif,
er det klart jeg må tømme ut litt gif-kreativitet på bloggen min :D

Masse å gjøre i dag, maasse ærender, men eksamen er ferdig så jeg smiler fortsatt!
Lola har lagt sin elsk på skoene i gangen, så her må jeg begynne å røre på meg.


Stay tuned, vi snakkes senere :)

Be first to comment