Lowcarb burritos with cheddar cheese

Jeg la merke til at det egentlig er en stund siden sist jeg postet et matrett tips, så da tenkte jeg at det var på tide med et nytt et! :-) Som sikkert mange andre av dere, er også jeg ekstremt glad i å spise ute. Dessverre er det nok slik for mange av oss at dette ikke lar seg gjøre hele tiden. Det går jo an å lage fancye middager hjemme selvsagt, som ofte tar en evighet å lage (selv om matopplevelsen de fleste ganger er verdt arbeidet på forhånd), men for meg, er det viktigst å kunne de enkle som er kjappe å lage i en ellers så hektisk hverdag.

collage3Akkurat denne middagen krever ingen hokus pokus. Du trenger få ingredienser, og det tar enda færre steg å lage den. Hjemme her hos oss har dette vært en stor slager. Vi har pleid å spise den hel masse før, men så gikk retten plutselig litt i glemmeboksen av en eller annen grunn. Men nå er den gjenopplivet! I dag er faktisk tredje (!) dagen på rad med denne på middagsplanen! Og selv om den er god som bare rakkern, sier det seg selv at kostholdet dog trenger mer variasjon enn som så. Dessverre *hehe* ;-)

collage1For å lage denne lavkarbo burritosen med cheddar ost for to personer, trenger du:

4 lavkarbolefser (se bilde under til høyre for å se hvilket produkt vi har brukt i oppskriften) ♦ 8 skiver med cheddarost (slike forhåndskjærte til hamburger) ♦ 400g kjøttdeig
Tacokrydder eller annen ønskelig krydderblanding ♦ Ønsket mengde med ost på toppen

Sett to skiver med cheddarost oppå hver lefse før kjøttdeigen (som er ferdigstekt- og krydret, selvfølgelig)  legges over der igjen.
Brett lefsa og sett ost oppå før det settes i en gryte. Nå er den klar for å settes inn i ovnen på 150 grader C i 10-15 minutter.

Et voilà! Ikke tar det så lang tid, og ikke trenger oppvasken å hope seg opp! :-)

To read this blogpost in English, only copy the text (CTRL+C or CMD+C),
and paste it (CTRL+V or CMD+V) in the google translate box from
Norwegian to English, HERE.
collage2

Be first to comment