On top of the world

Dere, da har jeg gått gjennom 139 bilder og valgt ut kun et fåtall. I utgangspunktet tenke jeg maks 20 bilder, men så ble det likevel 11 til. Bedre med for mange, for her er det ingen tvil om at vi kan dokumentere fine turforhold, god stemning, majestetisk utsikt og utrolig hyggelige opplevelser! Reisens første fjelltopp er på omkring 2200 moh. og heter Patscherkofel. Gratisbusser opp til de ulike fjellene går ganske ofte, og i mine øyne, omtrent overalt i byen, så her er alt tilrettelagt for de skiglade. Langs bussruta har vi kjørt forbi utrolig mye fint for øyet. Små og store hyggelige beboelser med utrolig mye sjarm! Ja, her er det fint å være, både med eller uten ski på egentlig!

Som sagt har alt av utstyr blitt på turen vår, men jeg har vært helt bestemt på at dersom jeg vurderer forholdene til å være litt usikre, for mitt nivå og ikke minst tilstand, så blir det til at skiene tas av eller at jeg retten og sletten aker ned på stumpen. Utsikt blir det å være uansett, tenkte jeg. Vi har selvsagt valgt de familievennlige skisløypene hvor de minste barna må ha vært rundt 4 års alderen (?), i tillegg har jeg ploget som aldri før. Å jada, kroppen har virkelig fått kjørt seg- og det kjennes i nesten hver eneste muskelfiber! Med det skal det også nevnes at skiforholdene har vært utrolig fine og godt tilrettelagt for ja, slike som meg (og alle de andre små barna i førskolealderen ;-)). Bakkene har stort sett vært veldig brede, i tillegg kryr det ikke av folk. Vi har vært heldig sånn sett, for skisesongen her spiller på sitt siste vers. Det stenger om en uke ble vi fortalt, så det passet oss jo perfekt. Dessuten har det vært tekrok og taubaner jevnt og trutt gjennom hele bakken, så om man plutselig bestemte seg for at nok var nok, så gikk det faktisk an å komme seg ned igjen! Veldig betryggende, ikke sant?

Ellers har vi også vært flinke til å hvile i mellom slagene. Vi har satt oss ned på ulike plasser for å ta en spise- eller drikkepause, eller bare for å nyte utsikten og livet generelt! Ja, livet smiler om dagen. Det er så godt med ferie! Selv om jeg begynte å bli litt misunnelig på de som dro avgårde til avslappende Syden mens vi skulle på en aktive ferie, så kjenner jeg ikke på den følelsen i det hele tatt lenger etter i dag!

Nå er vi tilbake på hotellrommet for en liten “mellomlanding” før vi drar ut igjen. Musklene har vært så ømme, så jeg har ligget i badekaret og slappet helt av. Faktisk må jeg få skryte litt av dette badekaret på Hilton fordi jeg har for en gangs skyld fått ligget og “bremset” med bena i enden av badekaret slik at resten av overkroppen min har kunne holdt seg over vann. Uforståelig, sier du kanskje? Vel, dette skjønner nok kun de som også kun har 154 cm (eller mindre!) på sokkelesten.

Men nå maser Aksel må at vi må ut og utforske igjen. Så tjohei, enn så lenge. Nyt resten av dagen!


      DSC01405 DSC01427 DSC01432 DSC01442 DSC01444 DSC01447 DSC01450 DSC01453 DSC01457 DSC01465 DSC01466 DSC01467 DSC01468 DSC01469 DSC01470 DSC01471 DSC01473 DSC01475 DSC01477 DSC01479 DSC01481 DSC01484 DSC01490 DSC01491 DSC01498


PS:
If you´d rather prefer to read this blog in English- or in any other language other than Norwegian,
scroll down to the footer and select to your wishes on the dropdown menu of Google Translate. :-)

Be first to comment