The first meal of the day

Guten tag!


DSC01384
DSC01386
DSC01387
DSC01388
DSC01391
DSC01393


Frokost, dagens første måltid, er egentlig en av mine favorittstunder i løpet av dagen. I en travel jobbhverdag hvor hunden skal ut på morningen og vi helst ønsker å være avgårde senest 07.15 hjemmefra, så blir det ikke mye tid til morgenkos der hvor vi sitter rundt bordet og nyter en kopp med kaffe/te, leser litt nyheter mens vi sakte knasker i oss noe godt. I stedet blir det til at frokost hives i og nærmest inhaleres i samme sekund som man løper ut døra. Så dette, dette her, det har jeg savna. Ordentlig morgenkos! Jeg sverger, det påvirker livskvaliteten ved å starte dagen slik.

Planen for i dag er langrennsski. Aksel ønsker helst å stå alpint alle dager her, men her gjelder det å inngå kompromiss. Værgudene har plutselig oppdatert yr.no for nå meldes det ikke om like fint vær som i går. Nå er det en gang slik at vi er på ferie, vi har hverandre så det blir nok en fin tur uansett ute i frisk, Østerrisk- luft!

Har forøvrig fått med meg nyhetene som skjer i nabolandet her; kjempetrist! :-( Ta vare på hverandre.. ♥


PS:
If you´d rather prefer to read this blog in English- or in any other language other than Norwegian,
scroll down to the footer and select to your wishes on the dropdown menu of Google Translate :-)

Be first to comment