Biking into sunset

I går ettermiddag fikk vi heldigvis tilbake den siste kofferten vi manglet, så utpakkingen er vi helt ferdig med. Godt er det og, for å utsette akkurat dette er noe jeg misliker veldig sterkt..! Jeg har noen sære ritualer før avreise og så og si sekundet ved ankomsten hjem igjen. De gangene jeg blir borte hjemmefra en stund så skal helst kjøkkenet se ryddig og ren ut; oppvaskkummen og oppvaskmaskinen skal være tomme og rene, vaskemaskinen har fått kjørt seg og står klar til ny runder ved ankomst, sengetøy er skiftet og leiligheten er støvsugd. Synes det er nok stress å få pakket ut at jeg foretrekker virkelig å komme hjem til et OK hjem hvor ikke alt står og hyler: ordn/vask/rydd- meg! Jeg er egentlig en av de som hater å utsette kjedelige gjøremål som dette. Også som student foretrakk jeg å være tidlig ute med arbeidsoppgaver for å unngå å stresse som en idiot rett før innleveringsfrist. Samme tankegang gjelder her- forutenom noen tidsfrist da. Men omtrent med en gang jeg kommer inn døra, så er det av med ytterklær og på´n med å pakke ut. Fort, fortere, fortest! Vaskemaskinen står på sånn cirkus før det har gått en halvtime etter ankomst. Jada, det gjelder bare å hive seg i det! Å sette seg ned på sofaen for en liten pause før rabalderet starter, det funker retten og sletten ikke for meg. For da blir jeg sittende, og enda værre: skittentøyet blir også liggende og godgjøre seg i kofferten *Æ-S-J!*.

Ellers kom hverdagen plutselig så plutselig raskt tilbake. Ja, en dag for tidlig spør du meg. Den slo oss så og si midt i fleisen i dag formiddag. Både Aksel og jeg tenkte at i dag skulle vi rekke en del episoder med Marvel´s Daredevil før bitte litt kontortid og en etterlengtet langtur med Lola etterfulgt av en god treningsøkt i gymmen. Men neida. Etter frokost og to episoder, overtalte jeg Aksel ganske fort med å komme i gang med dagens kjedeligste gjøremål. Jeg ble bare ganske så nylig ferdig mens elsklingen sitter faktisk enda ved arbeidsbordet og jobber iherdig for å bli ferdig før middag. Det vil si nesten 6 timer etter at vi satt oss ned! Så det gymbesøket, det kan du mildt sagt si at vi har lagt i fra oss- for i hvertfall tre timer siden…!

Utfor er det grått og kjedelig vær, men koselig skal det være å gå tur med den firbente likevel. Jeg hører fugler kvitrer og bare det i seg selv er jo et sikkert vårtegn. Ellers deler jeg noen bilder fra sykkelturen vår omkring Innsbruck. Derfra er det i hvert fall tydelig at våren har kommet for å bli!


 

DSC01841aoge2DSC01847aoge2 DSC01849aoge2 DSC01855aoge2 DSC01853aoge2


PS:
Scroll down to the footer and select your preferred language on the dropdown menu of Google Translate.

Be first to comment