Not quite as planned

Collage3

God morgen! Ja, tenk at jeg er oppe allerede nå…! Det hadde jeg ikke trodd og det var i hvert fall ikke planlagt! Nå som jeg i det siste har klart å holde meg våken til 9-10 tiden i stedet for å sovne av i 6-8 tiden, så vekkes jeg tidlig likevel på grunn av blæra mi. Spennende ting og tang vokser jo i magen og det tar jo selvfølgelig mer og mer plass. Lola har skjønt at det egentlig er altfor tidlig å starte søndagen nå, så hun ligger fortsatt sovende her på sofaen. Aksel på sin side, sover enda tungt på soverommet så annet enn tåka utenfor vinduet og klokka som tikker, så sitter jeg her alene med tankene mine. Med andre ord, det er ikke alltid like kjipt å ha en stille og rolig morgenstund for seg selv :-)

Gårdsdagen gikk jo ikke helt som planlagt. Vi hadde tenkt oss en tur inn til Oslo, så jeg hadde bakt Klippekrans for anledningen og leiligheta var allerede stelt og ryddet klart for helga på fredagen. Så ble formen til Aksel dårlig- og det ganske så fort. Han og jeg er litt like på akkurat dette temaet, man er liksom ikke syk før man omtrent ikke får seg opp av senga..! Og det er jo ikke alltid helt riktig, så vi har begge to en jobb å gjøre med oss selv der. Vi målte temperaturen som bekreftet feber, så etter å ha fått i seg litt næring og en Paracetamol, sovnet han for noen timer på sofaen- i godt selskap av vår firebente. Aksel har alltid vært så flink til å ta vare på meg når jeg ikke føler meg helt bra, og spesielt i det siste med tanke på mine svangerskapssymptomer, så nå var tiden kommet for å gjengjelde alt det gode! Mannen ønsket hjemmelaget pizza, og selv om man kan argumentere for at gleden med en slik middagsrett forsvinner litt med luktesansen til den syke, så pytt pytt. Kongen befaler det han befaler. Lørdagen ble altså ikke mer spennende enn en tur på butikken for å handle ingredienser og opptak av fredagens Idol som vi snurret på TV-en. Det ble en tidlig kveld på oss her i gården, og dumt er det kanskje ikke med tanke på de mange søvnløse nettene vi har i vente om bare noen få  måneder *hehe* ;-)

Ellers er jeg i gang med å ordne film fra Østerrike- turen. Håper på å få gjort den ferdig i løpet av. helga.
Nyt ukas siste dag!


PS:

Scroll down to the footer and select your preferred language on the dropdown menu of Google Translate.

 

 

Be first to comment