Finally weekend

Fredag, åh, endeliig.. Velkommen skal du være, og selv om uka egentlig går fort, så er alltid fredag og helg veldig etterlengtet :-) Er du ikke enig? Da er jeg våken igjen! Du skjønner, i disse dager hvor jeg påstår at formen er mye bedre enn den har vært før, så skjønner jeg nå at jeg muligens har tatt vel for mye i. Det går jo veldig i bølger… Når svangerskapssymptomene plutselig har roet seg, ja da skulle duracell- batteriene på igjen! For du skjønner at ting lar seg jo ikke vente, i hvert fall ikke i mine øyne! Verken trening, matlaging, kles- eller sengetøyvask og i hvert fall ikke den evige leilighetsryddinga..! I tillegg har du meg som helst skal få gjort alt som er på å-gjøre-lista på jobb. Ingenting av det som kan gjøres i dag trengs jo å utsettes…! Nei, nå har jeg smått begynt å innse at inni meg brukes en hel masse energi på å fortsatt utvikle et liv. Er det rart jeg har vært helt kaputt etter jobb? Jeg har vært så sliten i kropp og sinn at jeg har følt meg helt kvalm. Og da er det ikke noe annet i verden som frister, eller hjelper på, enn å rett å slett rulle ned gardinene og gå å legge meg. Ja, jeg kan jo si det som det er, jeg har faktisk vært i sengs omkring syv en gang mer enn ønskelig denne uka; og det var jo dette jeg trodde jeg var forbi.. Så her skal jeg bruke helga på å roe ned mangen hakk. Sekundet jeg var inn døra i dag, var det rett på soverommet for å få på koseklær og der ble jeg liggende. Også må det nevnes at jeg har blant annet lest at menn også får svangerskapssymptomer, så jeg må jo dele. Det er litt morsomt, for Aksel pleier å være den av oss som alltid har overskudd og selv om han har stått på for både meg og han når det har vært som værst for meg, så merkes en forandring! Han har følt seg trøtt, sliten, kvalm og uvel samtidig med meg ;-) For tiden er det faktisk den firbente som løper rundt i leiligheten med den energien som vi ser ut til å mangle..! *Hehe* Men de sier at når/hvis barn nummer to etter hvert kommer i framtiden så vil det plutselig føles som femti barn ekstra. Selv om alle svangerskap og barn selvsagt er en velsignelse og skal elskes slik sett, så er det likevel visstnok noe veldig spesielt med den aller første graviditeten og babytiden som skal nytes ekstra ♥ Så selv om jeg deler litt plager så har jeg det likevel veldig godt altså:-) Selv om det ikke er så veldig synlig enda så merker jeg likevel at forandringer er i ferd med å skje, og jeg ser en anelse til babybump som jeg gleder meg skal komme mer og mer til syne :-D


Men over til det jeg egentlig skulle dele; ferievideoen fra Østerrike! Den er endelig ferdig, og akkurat den jobben er ingen spøk når både Aksel og jeg har en tendens til å filme i hytt og pine, så 1,5times film måtte reduseres til under 10min, og det var ikke bare, bare..! Men her er den! Bare husk på å trykk på tannhjulet for å velge HD- kvalitet :-) PS: ikke le av mine skiegenskaper *hihi*! God helg!


PS:

Scroll down to the footer and select your preferred language on the dropdown menu of Google Translate.

2 Comments

  • Reply April 8, 2016

    Lourdes

    Very nice shots and places,i am happy for both of u,enjoying to the fullest the company of each other and thats super and fantastic…both super skier!👍👏🏂🏂🏂🏂 great vacation!

Leave a Reply