Baptism

I dag har vi vært i dåp til enda en nydelig gudsønn ♥ Klokken tolv skulle det hele starte, men som alltid løper vi om kapp med tiden. Jeg tror kanskje at Aksel og jeg liker å ha det litt travelt?? Vi stod opp ganske tidlig, syntes vi. Jeg sov til syv, og det er ganske lenge til å være meg for tiden. Jeg lå og dro meg i senga omtrent en time før Aksel hadde frokosten klar på bordet, og deretter har ting gått slag i slag. Noen minutter til å fråtse i oss maten før det var ut med hunden, støvsuging, vasking av klær, skifting av sengetøy og rydding av kjøkkenet. På dette tidpunktet stoppet jeg faktisk opp og lurte på om det egentlig ville være noen god idè å dra til treningssenteret, som jeg hadde planlagt i utgangspunktet, men jeg kom (altfor) fort fram til at jo lenger jeg tenkte over det, jo mer tid kastet jeg bort. Så da bærte det avgårde for en liten og rask treningsøkt før vi selvsagt bare måtte innom butikken for å handle noen dagligvarer… En time herfra har jeg på magisk vis klart å dusje, ordne håret, sminke meg og få knipset noen bilder. 10 minutter forsinket ble vi også ettersom vi i siste liten ikke fant gaven vi egentlig hadde kjøpt for omkring en måned siden (!), men vi hadde hellet på vår side, for presten hadde heldigvis god tid. Det viste seg at vi egentlig stresset for cirkus ingenting, men vi var i hvert fall på plass før det hele startet- og det må nevnes at vi ikke var de siste som kom heller ;-) St. Magnus kirka i Lillestrøm er så fin, er du av de som i likhet med meg verdsetter fine kirker, så må du virkelig ta deg en tur innom der neste gang du er innom byen!

Nå kjenner jeg at magen er ganske så full med både en såkalt foodbaby og en ekte voksende baby, så her er det lite plass til alt annet som i utgangspunktet tilhører akkurat det kroppsområdet..! Nå skal jeg legge meg ned på sofaen og der planlegger jeg å ligge resten av kvelden- her skal det hviles! Ønsker dere en fortsatt god helg! :-)

DSC01982
DSC01986 DSC01988 DSC01989 DSC02041


PS:

Scroll down to the footer and select your preferred language on the dropdown menu of Google Translate.

Be first to comment