Project: baby room

God torsdag! Eller, det er torsdag i dag ja? Jeg har ikke fått surret meg til et innlegg her enda, plutselig er jo klokken så mye, men allikevel har jeg ikke akkurat hatt det så travelt..? Det er vel sånn det er med sommerferie. Man slapper av så mye i mellom slagene, og “slagene” det er snakk om er type frokost, lunsj, middag? *hehe* Luksusproblem, egentlig. Eller kanskje det er graviditeten som gjør meg ekstra sliten? Jeg sover i hvert fall godt, både dag og natt, så det er ingen tvil om at kroppen på en eller annen måte er i jobb for å utvikle mennesket inni meg..! Jeg føler meg jo toppers med positiv energi for hverdagen, det er jo ikke det, men det at jeg trenger å hente meg inn igjen etter uansett aktivitet har jeg bare måttet slått meg til ro med. Som nevnt tidligere, så prøver jeg å få inn noen treningstimer i uka. I den forbindelsen, så har jeg merka ordentlig forskjell på det å traske rundt ute, og det å stå på ellipsemaskinen eller drive med styrketrening inne i gymmen. Og må jeg først ut, så varer jeg lengst på sykkel. Så det var det jeg gjorde i dag. Regnet holdt pollen borte og en veldig motivert og giret mann i hus gjorde at jeg til slutt klarte å manne meg med de på tur. Nesten 7 km ble det, og dere! Dere skulle virkelig sett meg altså, så andpusten og sliten etter den minste oppoverbakke! Har aldri før merket så stor forskjell på formen som akkurat i dag! Så etter middag lå jeg som slakt på sofaen med litt over en times blund, mens den andre tobeinte lå på solsenga med den firbente og nøt både sol og blå himmel som hadde tittet frem.


Ellers, siden sist vi snakket sammen så har både jeg og min bedre halvdel begynt å utforme det som blir “barnerommet” her i leiligheta. Eller, delvis barnerom, skråstrek gjesterom, skråstrek lagerrom, skråstrek kontor. Selv om vi blir å flytte til nyleiligheta et halvt år etter fødsel, er det likevel gøy med prosjekt: barnerom, så vi får bare bite tenna sammen og krysse fingre og tær for at tiden fram til overtakelse går fortere enn fortest! Føler jeg har sagt det sistnevnte omtrent tusenogèn ganger før, men må jo bare si det igjen. Og jeg innrømmer det, grunnen bak det er jo også for å motivere meg selv for ventetiden! Sier jeg det mange nok ganger så begynner jeg kanskje å få troa på det.. :-)

Skulle egentlig kjøpe hobbymaling i Aqua mint på Panduro, men dro med meg disse ettersom de var på salg. Flaskene så omtrent prikk like ut, forutenom at det står “outdoor craft paint” på disse, men den store forskjellen slo meg vel rett i fleisen først etter at jeg hadde begynt å male. Denne flaska resulterte i en mer grønnere farge enn jeg hadde forventet. Jeg så jo for meg grønn, bare mer i retning av mint på en måte? Etter å ha snakket med Aksel om dette kom vi vel fram til at grønnfargen var mer unisex enn det mint ville vært, så da har vi latt den saken dø. Grått, brunt, noe mint og noe grønt, sånn får det bare være. Hvem har sagt at ikke litt farger hører til på et babyrom uansett?Det må da vel være på sin rette plass der? :-)


DSC02671DSC02683DSC02676 DSC02680


Jeg kan også fortelle at vi endelig er ferdig med å pusse opp Aksels gamle vugge, så nå er den malt i grått og pryder inne på barnerommet. Vi mangler likevel ny madrass til, men så lenge vi har baby nest oog en hengende babykurv så haster vel egentlig ikke dette så mye.

Alt annet som har med babyrommet og andre forberedelser får ta en pause framover før vi drar avgårde til utlandet på søndag. Det eneste er å få henta den siste babybox-en fra Rema og Apotek1, ellers er det eneste planlagte å kjøre til Lillestrøm og Oslo for å leke litt turister. Og ikke minst kose oss med god mat! Apropos god mat, så har Aksel rukket å lage hjemmelaget pizza med masse salami og chorizo som ligger å hyler på meg! God lørdag, *ehm*, torsdag mener jeg! Ønsker alle hjem en fin kveld videre, så snakkes vi :-)


PS:

Scroll down to the footer and select your preferred language on the dropdown menu of Google Translate.

Be first to comment