Spontanious trip

Vi er endelig tilbake i gamle rutiner her hjemme. Eller, rutiner og rutiner. Det er jo fortsatt ferie selv om vi er kommet hjem fra utlandet, men litt godt er det jo være tilbake med treningsrutinene hvor jeg får kjenne på å få brukt kroppen min aktivt, for jeg skal si deg at jeg beveger meg ganske lite ellers forutenom tiden jeg er inne i gymmen. Litt godt kjenner jeg jo også nå å være i ens eget hjem og ikke leve i koffert. Selv om vi straksens skal ut og farte igjen så trenger ikke koffertene å fylles opp igjen før i morgen. Men før den tid kokkelerer Aksel alskens matretter og desserter til sin gravide kone som får så utrolig lyst på alt fra A til Å og vi ligger ofte med bena hevet og slapper godt av under disse frie dagene. For ute er det jo ingenting som frister med det schizofrene sommerværet jeg ikke helt har klart å forstå meg på. Men kanskje Aksel og Lola klarer å friste meg med på en aldri så liten sykkeltur i morgen tidlig, hvem vet. I morgen står det kondis på treningsprogrammet, og da er det jo veldig koselig å hive seg på når disse to jogger. Så blir det jo en koselig familie- event av hele greia ;-)  Ellers har vi ingen andre planer enn en avtale i Oslo by.

Apropos byer så har jeg enedelig klart å komme meg gjennom bildene fra en spontan tur til Agios Nikolaos, en veldig fin og koselig naboby. Ferien i Hellas handlet om alt annet enn shopping for en gangs skyld, men det lille som ble gjort av innkjøp, ble gjort akkurat her. Tror jeg har fått en ny personlig rekord i antall innkjøp, for på denne turen kjøpte vi ikke annet enn 1 olivenolje, 1 lotion med olivenolje, 3 olivensåper med aloe vera, 1 liten decor statue, 1 kkjøkkenmagnet souvenir, 1 shotglass som souvenir for lillebror, 1 skjell og 1 solhatt? Ikke værst i det hele tatt! Men så var jo koffertkiloene ganske oppfylte fra starten av (18kg og 19kg- ikke spør oss hva vi kan ha pakket for kun èn uke)! Kanskje Aksel bør innføre dette som en strategi for hver tur framover? *hehe* Uansett, nedenfor er noen bilder fra den byturen. Ser det ikke koselig ut?


DSC02996DSC03310 DSC03316 DSC03325 DSC03338 DSC03340 DSC03346 DSC03384 DSC03389 DSC03398


PS:

Scroll down to the footer and select your preferred language on the dropdown menu of Google Translate.

Be first to comment