Sun + bathing on the plan for today

God morgen! Klokken viser ikke et minutt over 02.40 i skrivende stund. Ja, jeg har faktisk vært oppe i over en time allerede. Det startet med at jeg var for varm og måtte vri av meg genseren (jeg er jo av de som pakker kroppen mest mulig inn i tøy *haha*), og det tror jeg vekte den lille i magen for plutselig var det full rulle. Jeg ble liggende og kjenne etter og med det begynte tørsten å komme snikende. Da jeg omsider klarte å overtale meg selv til å hente noe kaldt å drikke, så har midnattsola, eller morgensola (?) bestemt seg for å stråle inn soveromsvinduet. Så nå ligger jeg her da. Vet ikke helt om jeg er våken eller trøtt. Er jo en stund siden jeg bodde hjemme og var vant til lyse sommernetter, så kjennes egentlig litt som hjernen er lurt til å være klar for å ta fatt på en ny dag..!

Det er meldt kjempeflott sommervær over denne delen av Norges strake land i dag, så på planen står det grilling i hagen med familien. Aksel maser også om å dra å bade en plass; om det blir Husevannet, Sandnesdalen eller fjæra omså- så skal det visstnok plaskes ute. Jeg for min del står lett over og velger heller å stå på sidelinjen og dokumentere det hele. Det er faktisk like gøy det, spesielt om den firbente svarte skjønnheten vår lar seg friste med å hoppe uti samtidig :-) Når jeg tenker meg om har hun egentlig vært en ordentlig badenymfe så lenge jeg kan huske- så lenge det ikke er snakk om kjedelig vaskebading hjemme ;-)


Selv om bading og sol er stikkordene for i dag, så er vel ikke omgivelsene helt det samme som for en liten stund tilbake i Grekernes land. Har fortsatt noen bilder på lager fra Hellasferien vår, så her er noen snapshots tatt fra terrassen. Må forresten nevne at badedrakten jeg har på meg fant jeg på salg til ikke mer enn 75kr om jeg husker riktig. Den var som skapt for babymagen, så den har jeg brukt både i forbindelse med bading, og faktisk som en slags body under skjørt også! :-)

DSC03257   DSC03274 DSC03278 DSC03279


PS:

Scroll down to the footer and select your preferred language on the dropdown menu of Google Translate.

Be first to comment