Grense Jakobselv

DSC03568
PicMonkey Collage


Hei og hå! Ny uke! Da har det gått en uke her og vi har akkurat en uke resterende før vi starter kjøreturen nedover igjen. Tiden går innmari fort når man koser seg! Men sommerferien er jo ikke helt slutt før i midten av august, så jeg behøver jo egentlig ikke stresse helt enda. Vi har fortsatt andre fine planer som venter oss i sør, så dette blir jo tidenes sommer. Og tenk, på denne tiden til neste år så har vi nylig flyttet inn i nyleiligheta som vil være min lilles families aller første hjem ♥

Uansett :-) I går var en fullpakket og veldig innholdsrik dag. Vi var på farten omtrent fra da vi stod opp til jeg kom hjem i ti- tiden. Det tok bare noen sekunder etter at hodet traff puta før jeg allerede var på god vei inn i drømmeland. Jeg kunne faktisk ikke hatt en finere søndag :-) Nedenfor er noen bilder fra Grense Jakobselv, omkring en times kjøretur fra byen. Ser det ikke nydelig ut? Rart å si at dette er et sommerbilde fra nord, for det er aldeles ikke slik jeg husker tidligere somre for å være! Mye mulig vi kommer oftere opp på denne tiden av året framover!

DSC03571
DSC03574 DSC03581 DSC03584
DSC03609 DSC03596 DSC03637DSC03614


PS:

Scroll down to the footer and select your preferred language on the dropdown menu of Google Translate.

1 Comment

  • Reply July 25, 2016

    Lourdes

    Fantastic times,place and warm temperature,you enjoyed the moment,really God is good,thank u for this creation✨🙏💖

Leave a Reply