Orange rock and anniversary

DSC03656


Hei dere!

Da har det gått en ørliten stund siden sist oppdatering, men dagene har likevel vært innholdsrike. I går hadde Aksel og jeg bryllupsjubileum. I fem hele år har vi levd som ektemann og hustru, tenk det :-) Lurer faktisk litt på om solen tittet frem for vår skyld i går fordi solskinnsdagene har vært etterfulgt av noen gråe dager. Men i går var en ordentlig fin, fin dag. Vi startet dagen med frokost på Thon Hotel, omringet av familie. Der satt vi noen timer med god mat, masse latter og godt selskap. Deretter gikk vi litt rundt i byen før Aksel og jeg gjorde oss klare for en tur til Appelsinsteinen. Den berømmede Appelsinsteinen som jeg alltid maser om til Aksel. Jeg som har vært der såå mange ganger! Utallige klasseturer mens jeg gikk på barneskolen, ungdomsskolen i tillegg har jeg gått en del venninneturer under videregående og. Jeg var ganske bombesikker på at jeg kunne veien dit (nesten i blinde til og med), men det viste seg å være helt feil. Aksel tvilte på stiene jeg valgte, gang på gang, men jeg stod på mitt. “Tro meg, jeg har gått dit mange, mange ganger!”, mens han svarte “Jada, jeg hører jo at du påstår det!”. Og rundt en halvtime senere måtte jeg krype til korset for plutselig var vi på vei mot Hesseng/Prestefjellet.. Joda, det er mulig å ta feil av stiene der. På dette tidspunktet tok Aksel kontroll og han ledet veien an. Men vet dere hva, det viste seg å være vanskeligere enn vi trodde, for Aksel var heller ikke helt sikker selv om han hadde jogget dit to ganger tidligere denne uka. For begge gangene kom han fra et helt annet startpunkt. Så da ble det en ordentlig langtur for den høygravide, men det gikk heldigvis bra. Solen skinte og vi lo masse sammen- av oss selv! Den firbente fjellgeiten også koste seg. Hun spratt flere ganger som en kanin i terrenget og var en fryd for øyet. Så det er ingen tvil om at min lengste tur til Appelsteinen i går, var den desidert beste ♥

Da vi kom hjem ventet en lang dusj på meg mens Aksel dro for å kjøpe take- out pizza. For det neste på planen vårs var filmen, “Hundreåringen som hoppet ut vinduet og forsvant”. Har dere ikke sett den før så bare kan dere ikke gå glipp av den! Den ses! Med den filmen hadde jeg fått en god dose latter, mat og naturopplevelse, så rett som det var, sluknet jeg av for noen timer på sofaen. Og der lå jeg til kvelden ankom og vi hadde en avtale med noen venner på skytebanen. Gurimalla så morsomt! Så morsomt at jeg faktisk begynte å vurdere jegerprøven. En uvanlig jubileumsfeiring egentlig, til oss å være, men sånn som ting er akkurat nå, så var det det som passet oss.

Ellers kan jeg meddele at vi er ferdigpakket alle mann og begynner å bli klare for å starte kjøreturen sørover i morgen tidlig. Siste natt i hjembyen min-  noe som er kjempetrist å tenke på! Men sånn er det jo bare. Til meg å være de siste årene, så er det en forandring å dra med den følelsen, men det er egentlig bare en positiv ting det for da er jeg sprekklar til å komme med hjem igjen- og det helst før jul om mulig! :-)


DSC03638 DSC03640 DSC03650 DSC03654 DSC03672 DSC03676 DSC03677 DSC03679 DSC03681 DSC03688 DSC03690 DSC03697 DSC03699 DSC03705


PS:

Scroll down to the footer and select your preferred language on the dropdown menu of Google Translate.

Be first to comment