Newborn photos

dsc04412Sist uke tok vi nyfødtbilder av lille baby L. Kine Oudmayer heter fotografen, og hun har et lyst og fint studio i Dal, ikke så langt utenfor Oslo. Titt gjerne på hjemmesiden hennes her: Nøtteliten Fotografi. Vi var så heldig som fikk henne anbefalt av et vennepar som hadde vært hos henne med deres nyfødte guttebarn. De hadde vært så fornøyde og skrøt av dyktigheta hennes- og det på sin rette plass. Vi var begge to- eller kanskje alle tre- strålende fornøyde :-) Nyfødtbilder var egentlig ikke noe verken Aksel eller jeg hadde tenkt så mye over. Så det var ved ren tilfeldighet vi fant ut at bookinga egentlig skal gjøre ganske tidlig, så om jeg ikke husker helt feil, var dette booket og klart før sommerferien alt. Som førstegangsforeldre var vel ikke vi helt klar over at nyfødbilder faktisk taes i løpet av babyens første to uker? Hadde vi derfor ikke blitt tipset om dette så hadde dette gått oss hus forbi. Må ærlig innrømme at det har vært nok av nye ting å sette seg inn i nå de første leveukene hans, så dette hadde nok ikke vært i de nærmeste tankene engang. Men, da var det gjort! Og vi er så spente på bildene! Pandaen var faktisk mer samarbeidsvillig enn det jeg hadde forventet. Litt mating, skifting av bleier og vugging måtte jo til- men han var så flink atte :-) Og ikke minst fin! Så utrolig herlig med disse førstegangsopplevelsene som førstegangsforelder! Unner alle som har et lite frø i vente! ♥


dsc04385aPS:

Scroll down to the footer and select your preferred language on the dropdown menu of Google Translate.

Be first to comment