The magic number is five

Hello world 😊

Denne fine lille skatten er hele fem uker i dag- ikke til å tro i det hele tatt! Hver søndag har det nærmest blitt en tradisjon for Aksel og meg å gjennomgå fødselen utifra tidspunktet på dagen. 14.25 er det magiske tidspunktet for oss, enda viktigere enn vår tidligere 18.47 (som var omtrent vårt første kyss en kald vinterdag på fotballbanen i hjembyen vår) ❤️

Nå som lille pandaen er en uke eldre, har vi faktisk tort å bevege oss bitte litt mer utenfor de fire vegger her. Det har vi hatt godt av begge to, og jeg tror at han endelig har begynt å like  kjøreturer. Nå gjenstår det bare å få han til å  bli like komfortabel med trilleturer i vogna, så tipper jeg vi har en firebent i hus som blir kjempeglad. For det betyr at hun får frisk luft litt oftere i hverdagen enn det som har vært tidligere. Viktigst av alt, så merkes en stor utvikling- ja , på selv en liten ukes tid- på lille L. Spesielt jeg er så bevisst på det med  å nyte hvert sekund  da utviklinga det første året skjer så innmari, innmari raskt; så vekt, lengde og utseende  merker jeg så forskjell på! Det er på grensen til  rart  jo! For tenk hvor mye som skjer med den lille kroppen egentlig for hver dag som går, hver time, hvert sekund.. Alt som skal vokse seg enda større og sterkere 😊 Gleder meg til alle fasene framover!

Uansett, nå trenger den lille meg igjen, så da er det bare for meg å avslutte og ønske dere alle en riktig fin avslutning på helga!PS:

Scroll down to the footer and select your preferred language on the dropdown menu of Google Translate.

Be first to comment