Tikk, takk, tokk

dsc04673

Tjohei, verden! OI! Det er lenge siden sist. Ja, jeg sier det igjen altså: den tiden! Tikk, takk, tokk, og svosj går plutselig uke for uke, omtrent like fort som man blunker. Ja, det er jo nesten så man ikke tørr å blunke i tilfelle man går glipp av noe! I hvert fall er det slik for meg. Jeg tar jo ukentlige type utviklingsbilder av lille pandababyen min, men til daglig så ser jeg faktisk milepæler bli nådd! Små babysokker som begynner å bli for små, minihender som klyper fast i fingeren min, øyne som følger etter mitt blikk og mine bevegelser, voksende ører som ser ut til å verdsette pianomusikk for babyer og ikke minst en fin sjel som speiler mer og mer både Aksel og meg, men som samtidig har sine egne særegenheter. Ja, jeg er fortsatt i en liten post- birth- bubble, altså! Senest i dag morges lå Aksel og jeg i sengen og fniste og hviska til hverandre hvilke morsomheter lille Lorenzoen finner på til hverdag som gjør han til vår lille øyesten.

Meen, nok kliss prat. Forstår at det kan bli litt mye av det gode når jeg først er i gang *hehe* :-) Vi har fortsatt familiebesøk, svigermor byttet ut med min mamma, og vi har vært litt her og der. Nå er gåturer en godt etablert rutine i hverdagen og luftplagene har forbedret seg noen hakk- så det er godt for både søvnen min, men også lille Enzoens minimage og velvære. I mellom slaga har vi fått tid til litt DIY- prosjekter av ulike slag i tillegg til dåpsplanlegging. Morro, morro for den kreative delen av sjela mi. Selv om, når sant skal sies, så synes jeg faktisk dåpsplanlegginga kan minne om bryllupsplanlegging. Ikke trodde jeg det skulle bli en så stor type planlegging.. Men, dette er jo som sagt ekstra mat for den kreative (eller wannabe- kreative) :-) Heldigvis finnes fine inspirasjonssider som Pinterest og Instagram, samt Etsy, Aliexpress og Ebay; noe som letter på lommeboka. Nå får jeg jo dåpsfeiringen til å høres ekstremt bombastisk ut, og sånne forventninger må ingen ha altså, men enkelte småtterier liker jeg bare å bruke ekstra tid og energi på- bare sånn for det estetiske sin skyld ;-) I hvert fall i følge min smak da, vel og merke.

dsc05077 dsc05078 dsc05079


PS:

Scroll down to the footer and select your preferred language on the dropdown menu of Google Translate.

Be first to comment