In need of more time and several arms


Mer tid, takk! Jeg er nok ikke alene om å ønske meg flere timer i døgnet, flere armer- ja, flere meg for å rekke alt jeg ønsker å rekke! Det er jo så mye man skulle ha gjort- nesten hele tiden ;-) Jeg har liksom fri fra jobben et helt år, men likevel raser tiden i fra meg, og hver dag finnes det et og annet punkt på å-gjøre-lista som ikke er strøket fra og som blir overført til dagen etter. Først og fremst er jeg jo så innmari klar over hvor dyrebar den første tiden med lille er, så det er i all hovedsak prioritet 1. Jeg skal ikke ha dårlig samvittighet for å ikke ha nytet denne tiden! Så når jeg har fått kost, dullet og snakket med lille, i tillegg til at han er mett, tørr i bleia og fått litt blund på øyet, så tripper jeg som en gal her hjemme for å få ting og tang gjort. Eller så tripper fingrene og hendene som en gal- i hvert fall for tiden. For nå driver jeg med prosjekt “First year with Lucas Lorenzo”- dagbok på siden, i tillegg utnytter jeg tiden til å få redigert diverse bilder. Bildetaking er jo noe av det artigste, og hakke bedre er det når man først sitter og forbedrer de. Også er det små drypp med dåpsplanlegging i større eller mindre grad. Så vi sitter ikke akkurat på stumpen dagen lang her! Eller jo, vi gjør jo egentlig det, men ting blir likevel gjort så godt det lar seg gjøre, med kun to armer og tjuefire timer i døgnet da.. :-)

Ellers aktiveres straks medlemsskapet mitt på SATS igjen, og det gjør meg ingen verdens ting. Jeg kjenner jeg er veldig glad for å starte med trening igjen. Og dette var jeg litt spent på, i og med at det krevde ordentlig mye av meg å komme i gang med trening for alvor i 2013. Også var jeg veldig innstilt med graviditeten at den treningen fikk bare la seg vente etter fødselen, og oppstod det ingen indre ønske om å komme tilbake med trening slik som før, så pytt pytt. Men her kribler det faktisk i musklene, omså en halvtime 2-3 ganger i uka hadde vært kjempedeilig!  Har allerede en del tanker om hva slags trening jeg vil starte med, for hard styrketrening blir det nok ikke med det første! Så planlegger en rolig start i romjula, og det blir godt å ende året sånn!

Håper dere har hatt en deilig start på uka. Tenk, jula er faktisk rett rundt hjørnet nå ♥ Nå venter vi bare på at den skal bli hvit.. Sne, velkommen skal du være! Denne tiden av året er ikke helt den samme uten deg :-)


PS:

Scroll down to the footer and select your preferred language on the dropdown menu of Google Translate.

Be first to comment