Yesterday and tips about a sale

For en spesiell jul i år! Den aller første av forhåpentligvis en årrekke med lille pandaen! Men dette er også muligens den mest avslappede jula? Som sagt, så har vi ikke hatt noen spesielle planer. Ikke annet enn full fokus på minstemann, med også en pappa som endelig har mulighet til å være mer tilstede. Er sikker på at også den firbente setter innmari stor pris på å ha oss begge hjemme fra morgenen til kvelden- for det betyr jo automatisk at det blir tid og energi til overs for henne og :-) Nedenfor er et lite bilde av de fine barna før oppakningen av gavene begynte. Som tradisjon har vi egentlig pleid å vente med dette til midnatt, men siden det er en litt annerledes jul i år med utvidet familie, så tenkte vi det best å bli ferdig med det før leggerutina. Så får akkurat den tradisjonen bare vente litt i noen år. Mye annet av tradisjoner omkring denne tiden har egentlig måttet vente, nettopp fordi vi bor her midlertidig, men nå flytter vi jo om en håndfull måneder, og da! Da skal ting ordnes mer gjennomført. Uansett, vi fikk som vanlig så mye fint igjen i år, og spesielt panda Enzoen! Han har så masse fine klær som nå venter på å bli brukt! Jeg gleder meg sånn til å kle opp lille dukka! Han gjør seg jo utmerket som en modell, selv om det fineste ansiktet blir gjømt bak hjerter på bildene som vises for dere, men det er sikkert ikke vanskelig for dere å forestille seg uansett 😄

Apropos klær, så ville jeg også tipse om det største Boozt salget noensinne. Vil minne om merker som Ganni, Day Birger et Mikkelsen, Kari Traa, Gant og maange flere :-) Kanskje er det flere som meg som ikke har den samme friheten på en liten stund, til å gå rundt i butikker og bruke all verdens tid på å se meg om og prøve alt og ingenting. Da er det jo så greit å likevel ha tilgang til salg på nette og slik sett få muligheten til å klikke seg hjem nye plagg; det kan jo dessuten bli mye å spare på salg :-) Om du er nysgjerrig og redd for å gå glipp av kupp, så kan du se om du finner en, to, tre eller flere godbiter for kvinner, menn og barn (adlinks)!  :-)

Gledelig shopping og fortsatt god jul til alle hjem fra meg ♥PS:

Scroll down to the footer and select your preferred language on the dropdown menu of Google Translate.

Be first to comment